Programma

Vermaak , eten en drinken:

Met dank aan Toeristisch Fonds Moerdijk en de Gemeente Moerdijk is er een Braderie op de voorstraat, met een “water” thema,

Ook met dank aan deze twee organisaties zullen er verschillende activiteiten voor kinderen zijn : aqua rollers, bungee-trampoline, radiografische bootjes, springkussen, Piratenschip en ballenbak en meer.

Verder , op initiatief van Tip Top sailing, heb je de kans gratis mee te gaan op een grote , speciale zeilboot over het Hollands Diep (zullen 4-8 tripjes vanuit de haven vertrekken) Ook zullen er 1 of 2 RIBB Boten via RIBB Rotterdam zijn, plus 2 of meer snelle “Thundercats” speciaal voor kids.

Op de Parade zal, op initiatief van El Miguel Willemstad en Bellevue en T Pumpke een Beach Barbecue zijn, waar verschillende gerechten vanuit alle drie de restaurants zullen worden aangebodenen zal een bar zijn waar een en ander verkocht zal worden.

De gehele dag zal er muziek aanwezig zijn in de vorm van het DJ koppel Stef en Per, en om 21:00 beginnen de BILLIES! (mogelijk gemaakt door Jachtmakelaardij Kappers)

Op initiatief van Van Bellen Snow en Surf zullen er in het binnenwater tegenover v Bellen SUP (Stand Up Paddling) cliniques gegeven worden de hele dag, hier zal ook een drankje en muziek bij zijn.

Dan is er bij de watersportvereniging en in de haven ook genoeg te doen:

De Roeivereniging “ De Willemsvaarders” is al maanden bezig om een roeiwedstrijd te organiseren en de deelnames druppelen nu binnen! De wedstrijd zal starten en finishen in de haven en dat word een spectaculair gezicht.

Verder zal de jeugd van de Watersportvereniging Willemstad een optimisten/laser race opzetten, ook met start en finish in de haven!

Hoe het programma er ongeveer uit gaat zien:

(nog in de maak dus kan nog uitgebreid worden of veranderd)

Vrijdag: 

20:00  Feest in Feesttent voor iedereen

Zaterdag:

11:00 opening braderie voorstraat en verschillende activiteiten aan de benedenkade/Parade/Haven

11:30 optreden Fortitudo

12:00 opening Beach Barbecue op de Parade (initiatief van Bellevue, El Miguel en T Pumpke)

12:00 opening SUP clinics (initiatief van van Bellen WaterSports) op het binnenwater naar de nieuwe haven toe

13:00  start Roeiwedstrijd

15:00 einde roeiwedstrijd/binnenkomst roeiboten in de haven/ prijsuitreiking

16:00 start Optimisten Cup Jeugd & 2e optreden Fortitudo

17:00 einde optimisten cup/ Prijsuitreiking

16:00 start DJ Stef & Perry op de parade

21:00 optreden de Billies!

Advertenties